Braadtips en Recepten
Braadtips
Voorbereiding: Haal het vlees geruime tijd voor het bereiden uit de koelkast zodat het vlees op temperatuur kan komen Verwarm de oven voor op 200 graden Bereiden: Bak het vlees 10 minuten in de oven op 200 graden Zet daarna de temperatuur terug na...
Kalfsoester met kruidenboter
Ingrediënten voor 4 personen 4 kalfsoesters 1 eetlepel olijfolie kruidenboter zout en peper uit de molen Bereidingswijze Verwarm grill(pan) voor, bestrijk de kalfsoesters rondom met olijfolie en grill de oesters, om en om, mooi bruin en nog rosé van...
Kalfskotelet “Cote de veau maitre d’hotel”
Ingrediënten voor 4 personen 4 kalfskoteletten 100 gram boter 1 eetlepel groene kruiden 1 gesnipperd ui citroensap worcestersaus olijfolie zout en versgemalen peper Bereidingswijze Neem het vlees een half uur van tevoren uit de koelkast. Breng de...