Kalfsschnitzel met asperges
Ingrediënten voor 4 personen
|
|
Bereidingswijze
Schil de groene en de witte asperges met een dunschiller van kop naar kont. Kook de asperges apart van elkaar in water met zout - de groene ca 8 minuten en de witte ca 12 minuten.
Bestrooi de kalfsschnitzels met peper en zout. Verhit de boter en bak de kalfsschnitzels in enkele minuten aan beide kanten mooi bruin (ze mogen iets rosé blijven van binnen, anders worden ze te droog).
Snijd de asperges in stukken, zet deze weer op met de room en breng op smaak met peper en zout. Pluk de blaadjes van de dragon en voeg deze toe aan de asperges. Breng de kalfsfond aan de kook.
Leg de kalfsschnitzels op warme borden en lepel de kalfsfond erbij. Rangschik de asperges op de borden en serveer meteen.
Gesmoorde Kalfs ossobuco op z’n Italiaans
Ingrediënten voor 4 personen
|